Αποποιηση Ευθυνων

Οτιδήποτε περιγράφεται σε αυτήν την ιστοσελίδα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και βασίζεται σε γνώσεις που αποκτήθηκαν κατόπιν πολύχρονης μελέτης, έρευνας και εκπαίδευσής μου αλλά και κατόπιν προσωπικής εμπειρίας. Δεν υποστηρίζω την αποκλειστική εφαρμογή όσων γράφονται ή αναφέρονται καθώς πολλές φορές οι πληροφορίες παρερμηνεύονται ή εφαρμόζονται λανθασμένα.

 

Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας ή του εναλλακτικού θεραπευτή σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας ή τον εναλλακτικό θεραπευτή σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας.

 

Το MyLifeOnTheRaw δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα αυτή. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

 

Copyright 2013 MyLifeOnTheRaw® All rights reserved
Οι πληροφορίες, τα άρθρα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής (εκτός αν άλλως αναγράφεται) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του MyLifeOnTheRaw και απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση ή αναπαραγωγή των, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την υποχρεωτική αναφορά της πηγής.

Print pageEmail page