Υποστηριξη Ωμοφαγικης Διατροφης

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?
ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ, ΠΙΟ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ??

 

 

happy-girl-field


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΣ ΩΜΟΦΑΓΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ RAW FOOD COACHING?

 

Αυτή είναι μια ερώτηση που μου την κάνουν συχνά όταν τους ενημερώνω για το τι κάνω…«Τι ακριβώς κάνεις όταν υποστηρίζεις ανθρώπους που θέλουν να εφαρμόσουν ωμοφαγική διατροφή, αλλά όχι κατ’αναγκη 100%? Τι προσφέρεις ακριβώς?». Θα σου απαντήσω σύντομα λοιπόν…

 

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα να ενημερώνομαι για τη διατροφή αυτή πριν αρκετά χρόνια, αποφασίσαμε μαζί με τον συζυγό μου να πειραματιστούμε για 45 ημέρες…Νιώσαμε μοναδικά! Χάσαμε  βάρος, δεν νυστάζαμε, είχαμε ενέργεια και νιώθαμε πολύ ευχάριστα γενικώς…

 

Μετά από το διάστημα αυτό αισθανθήκαμε “ασφαλείς” κι έτσι αποφασίσαμε να “υποκύψουμε σε μερικές ατασθαλίες”. Να διευκρινίσω ότι μέχρι τότε και για 45 ημέρες δεν είχαμε δοκιμάσει τίποτε γλουτενούχο, γαλακτοκομικό, μαγειρεμένο ή ζαχαρούχο… Για 2 ημέρες εγώ δοκίμαζα ζύμες κι ο Γιάννης τυριά… Το αποτέλεσμα όμως κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν… Το πρόσωπό μου γέμισε σπυριά και ξεκίνησε να επανέρχεται ο πόνος στις αρθρώσεις, ενώ στο Γιάννη επανήλθαν τα παλαιότερα προβλήματα υγείας του!

 

healthy-weight-loss3


ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

 

Εκτοτε αυτό συνέβαινε συχνά…μπαινοβγαίναμε σε αυτό το μονοπάτι… πάντα υπήρχε μια καλή δικαιολογία για να “υποκύπτουμε”…πότε εγώ, πότε εκείνος…άλλοτε ήταν ότι δεν είχαμε όλες τις απαραίτητες συσκευές, άλλοτε ότι δεν ξέραμε τι να φτιάξουμε, άλλοτε  ότι δεν είχαμε χρόνο, άλλοτε ότι μας παρέσερνε ο κοινωνικός περίγυρος, άλλοτε μας φόβιζαν κιόλας (ειδικά τον πρώτο καιρό), άλλοτε απλώς θεωρούσαμε ότι και να ξεφεύγαμε για λίγο θα ήταν εύκολο να επανέλθουμε!

 

ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ COACH ΤΕΛΙΚΑ?

 

Οι αθλητές χρειάζονται coach…ακόμη και οι μεγάλοι! Λέτε άραγε οι φτασμένοι αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις να χρειάζονται προπονητή? Λόγω της εμπειρίας τους μάλλον όχι, αλλά τον έχουν…Οι ηθοποιοί έχουν coach…Οι μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν coach… Ανθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους έχουν life coach…και ΝΑΙ, όσοι θέλουν να εφαρμόσουν ωμοφαγική διατροφή, μπορούν εφόσον το επιθυμούν να έχουν τον υποστηρικτή τους. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι έχεις κάποιον στο πλευρό σου…κάποιον που σε προστατεύει…κάποιον που εντοπίζει τις δυνατότητές  σου και τις αξιοποιεί, και τις αδυναμίες σου και σου τις επισημαίνει.

Ενας coach βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση από εσένα. Αντί να αναλώνεται στη “δράση”, μπορεί να δει τι έρχεται με ψυχραιμία. Εν τέλει, είναι πιο έμπειρος, έχει περισσότερη διορατικότητα και σίγουρα έχει μια συμβουλή να σου δώσει, μία συμβουλή αποκλειστικά για τη δική σου περίπτωση!

 

phonecallΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ RAW FOOD COACH


Θυμάμαι πολύ καλά εκείνες τις μέρες…ήξερα τι ήθελα να κάνω αλλά χρειαζόμουν ένα “χέρι” να με τραβήξει, κάποιον να με υποστηρίξει, να με καταλάβει, να με παρακινήσει, να διώξει τους φόβους μου μακρυά… Αυτή η εποχή είναι πια παρελθόν… Μέσα απο την εκπαίδευση που εκανα για να γίνω η ίδια Raw Food Coach, έλαβα παράλληλα την υποστήριξη που χρειαζόμουν για τη δική μου ωμοφαγική πορεία!


Αγαπητή/έ μου φίλη/ε

Μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους σαν εσένα να βιώσουν μια εντυπωσιακή βελτίωση, είτε σε ό,τι αφορά το βάρος τους, είτε σε ό,τι αφορά το πώς θέλουν να νιώθουν ή/και να φαίνονται γενικώς, εφαρμόζοντας ωμοφαγική διατροφή, όχι απαραίτητα σε ποσοστό 100%. Μπορούμε να συνεργαστούμε εφαρμόζοντας τρόπους που θα κάνουν εσένα να αισθάνεσαι ΑΝΕΤΑ με τους στόχους σου!


Πιστεύω σε σένα και σου προσφέρω την υποστήριξή μου. Προτιμώ και πραγματικά ευχαριστιέμαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που:

 

  • δεν φοβούνται να ονειρεύονται μια πιο λεπτή φιγούρα
  • είναι έτοιμοι να δεσμευτούν
  • είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση
  • είναι ανοικτοί στο να δεχτούν συμβουλές και να τις ακολουθήσουν
  • θέλουν να αισθανθούν καλύτερα με τη ζωή τους

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ?

 

Γιατί είναι το πάθος μου να σου γνωστοποιήσω τον τρόπο που άλλαξε και τη δική μου ζωή επίσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία μου θα βρεις εδώ. Εν ολίγοις σου λέω ότι έχω μειώσει το βάρος μου κατά 45 ολόκληρα κιλά  με την Ωμοφαγική Διατροφή. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει τα πάντα…και κυριολεκτώ όταν λέω τα πάντα και τελικά τίποτε δεν αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό και πιο διασκεδαστικό για μένα από αυτήν την μέθοδο. Δεν ήταν όμως μόνο τα κιλά το πρόβλημα, αλλά και πολλά πολλά άλλα… Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα και ίσως να το είχα καταφέρει, εάν υπήρχαν τότε ‘Ελληνες Υποστηρικτές.

 

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAW FOOD COACHING?

 

Εχω εξηγήσει μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο ότι δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε διαιτολόγος. Αυτά που έχω να μοιραστώ μαζί σου είναι οι συσσωρευμένες πολυετείς γνώσεις και εμπειρίες μου πάνω στη συγκεκριμένη διατροφή, η εκπαίδευση μου από ειδικούς του χώρου και βεβαίως το ζωντανό παράδειγμά μου…Όχι θεωρίες αποτυπωμένες σε ένα απλό λευκό χαρτί…Μπορώ να καταλάβω τις αγωνίες σου και τις προσπάθειές σου, γιατί ήμουν κι εγώ ΕΚΕΙ!!! Έτσι λοιπόν, μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου προσφέροντας υποστήριξη, πληροφόριση και πάνω απ’ όλα ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

 

86502388ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

 

Αν θέλεις να μάθεις αν εγώ μπορώ να σου προσφέρω αυτό που ψάχνεις, το επόμενό σου βήμα είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα για μία δωρεάν συνεδρία γνωριμίας.

 

Σε αυτήν θα μιλήσουμε για τις επιθυμίες και τους στόχους σου και θα προσδιορίσουμε τα επόμενα βήματα δράσης που πρέπει να γίνουν, ώστε να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

 

Αν επικοινωνήσουμε θετικά μεταξύ μας, τότε μπορούμε να μιλήσουμε περαιτέρω για το πώς μπορώ να σε υποστηρίξω με τον καλύτερο τρόπο μέσω των μηνιαίων ή τριμηνιαίων “ένας προς έναν”  προγραμμάτων.

 

Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά το ίδιο περιορισμένος είναι και ο αριθμός των ατόμων που υποστηρίζω και συνεργάζομαι σε μηνιαία βάση. Μπορείς λοιπόν να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα (όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά) και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

 

Ονοματεπώνυμο

Διεύθυνση email

Διεύθυνση Skype

Αντιγράψτε το κείμενο: captcha

Γράψε μου λίγα στοιχεία για τη φυσική και σωματική σου κατάσταση:

Γράψε μου πιο συγκεκριμένα σε τι θα ήθελες βοήθεια και πώς πιστεύεις ότι θα σε βοηθούσε ένας Raw Food Coach:

(Στην περίπτωση που η φόρμα συμπλήρωσης, για τεχνικούς λόγους δεν δουλέψει, μπορείς να μου αποστείλεις τα στοιχεία και τις απαντήσεις σου στο info@MyLifeOnTheRaw.com)

Μόλις παραλάβω τη συμπληρωμένη φόρμα και αισθανθώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών θα επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να προγραμματίσουμε τη δωρεάν επικοινωνία γνωριμίας μας.

 

Θα μιλήσουμε σύντομα,

 

Print pageEmail page